I-a refuzat prima cerere in casatorie! Andreea Berecleanu, dezvaluire despre Constantin Stan, sotul ei

Discreti, in general, cu viata lor de familie, Andreea Berecleanu si Constantin Stan au acceptat sa vorbeasca despre relatia lor, cu maxima sinceritate, pentru revista VIVA!, dar au facut si o incursiune in viata profesionala, intrucat au multe secrete de impartasit. Vedeta Observatorului de la Antena 1 si celebrul medic estetician s-au casatorit in 2016.

Andreea, au trecut doi ani de la nunta cu Constantin. Care e cea mai pretioasa amintire pe care o pastrati de la eveniment? Daca ma intrebai atunci, acum doi ani, iti raspundeam altceva. Acum, in mod spontan, primul gand este amintirea tatalui meu. Dumnezeu a facut ca tata sa fie prezent la nunta noastra si sa fie fericit, pentru ca, dupa un an, tata nu mai era.

Cum te-a cerut in casatorie? Constantin m-a cerut in casatorie imediat dupa ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amanat raspunsul DA, pe care, oricum, Constantin il stia si il simtea. Dupa trei ani de convietuire, noi doi si copiii, am decis ca este momentul potrivit pentru acest pas. Si am avut dreptate. Copiii mei erau pregatiti si au primit vestea firesc si cu multa bucurie. Putini sunt cei care cunosc inceputurile povestii voastre de dragoste. Cum te-a curtat Constantin si cum a reusit sa te cucereasca? Eu cred ca nu sunt nici macar putini. Inceputurile le stim doar noi doi si asa vor ramane. In viata avem parte de revelatii, de momente unice, de povesti de nepovestit, oricat ar fi de frumoase. Daca voi scrie o carte autobiografica, poate ca se va sti. Daca voi scrie o fictiune, poate se va banui. Daca nu voi scrie, va ramane povestea noastra. Sunteti o familie extrem de unita… Dar, la inceput, nu ai avut emotii in ceea ce priveste relatia dintre copii si Constantin? Nu-mi aduc aminte. Constantin este un om corect si iubitor, cald. Era imposibil sa-l respingi. Copiii au simtit asta, nu a fost nevoie de prea multe vorbe. Iar el a trait emotia unui parinte aflat la inceput de drum. Petru avea 8 ani, Eva avea 12. Erau inca mici, personalitatea lor incepea sa prinda contur si aveau nevoie de un reper puternic, in afara de cel al mamei.
loading...
De fiecare data cand vorbesti despre Constantin, spui ca esti o norocoasa. Eu am senzatia ca el ti-a schimbat viata. Impartaseste-ne unul dintre momentele in care el a reusit cu adevarat sa te surprinda! Am mai spus-o. La 38 de ani, am fost pregatita sa-l cunosc si sa fim impreuna. Nu mai devreme. Nu voi fi ipocrita, viata a fost si inainte. Doua experiente diferite, nu sunt un caz aparte, multi oameni trec prin aceste situatii in viata, doar ca eu, fiind persoana publica, am resimtit totul amplificat. Omul care m-a ajutat cel mai mult sa depasesc acel moment a fost Constantin. Nimeni nu ar fi putut sa o faca asa cum a facut-o el, asta e cert pentru mine. De asemenea, in mod natural, in relatia cu Eva si Petru. Asta m-a facut sa am incredere in viitorul nostru impreuna. Cum este sa fii sotie de chirurg estetician? Ma gandesc la faptul ca medicii au un program extrem de incarcat si un psihic, de asemenea. Nimic nu se compara cu incordarea, concentrarea si emotiile din timpul unei operatii… Exact ce iti spuneam mai devreme. Acum sunt pregatita pentru asta, la 20 de ani nu as fi fost. Ii sunt alaturi, il inteleg mai bine ca oricine, eu insami sunt un om extrem de ocupat, stiu ca aceasta profesie a lui e mai presus de orice, e viata insasi. E pasiunea lui. Imi plac oamenii care traiesc cu pasiune, arata diferit de ceilalti. Au o aura. Constantin, trebuie sa ne spui si tu ce te-a invatat Andreea despre meseria de jurnalist.
Ceea ce mi-a spus Andreea despre meseria de jurnalist este ca este o meserie frumoasa, ca toate celelalte meserii, pe care atunci cand o faci cu pasiune o consideri ca fiind cel mai important lucru din viata ta si cea mai importanta meserie dintre toate. Am invatat sa fiu mai atent insa la ce se intampla in jurul nostru, sa comunic altfel si sa pastrez echilibrul intre comunicarea digitala, prin toate formele, si comunicarea reala cu pacientul. Imi doresc ca si cei care vin sa-mi ceara sfatul sa vina pentru ca au aflat de la alte persoane, care au apelat la serviciile clinicii mele, ca experienta lor finala si ca rezultatele obtinute au fost pe masura asteptarilor. Constantin, cum este sa fii sotul uneia dintre cele mai frumoase femei din Romania? Culmea, una dintre putinele femei care nu au apelat la chirurgia estetica… Pot sa va confirm lucrul acesta, desi nu am voie sa divulg despre cineva daca a facut sau nu a facut o interventie estetica. Evident ca este extrem de placut sa ai alaturi o femeie frumoasa, inteligenta, o femeie care isi face meseria si care este de succes. Exista gelozie la voi in cuplu? Andreea: Berbecul si Scorpionul sunt gelosi? Ce spune zodiacul? (rade) Constantin: Vreau sa cred ca, dupa atatia ani, nu mai exista gelozie, iar pe cei care spun ca nu exista dragoste fara gelozie as vrea sa-i asigur ca se insala.

Intreaga poveste de dragoste pe care o traiesc Andreea Berecleanu si Constantin Stan o puteti citi in noul numar al revistei VIVA!, disponibil din 19 decembrie, la toate punctele de difuzare a presei.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro