Inselata cu ispita Nicoleta, Nico sare in apararea Mirelei

Mirela si Ionut se cunosteau cu Nico si Catalin inca dinainte ca primii sa participe la emisiune, fiind prieteni dupa ce au participat impreuna la o nunta. Inselata cu ispita Nicoleta, Nico o apara pe prietena ei Mirela.

Mirela a starnit o controversa uriasa dupa ce initial spunea ca este indragostita de ispita Mircea, iar ulterior a facut tot posibilul sa se impace cu Ionut Gojman, mergand pana acolo incat i-a cerut acestuia iertare.

Dupa ce a fost criticata dur in comentarii, Mirela a primit ajutorul de la prietena ei Nico, inselata in Thailanda cu ispita Nicoleta.
loading...
„Ma uit printre comentariile primite de Mirela si nu imi vine sa cred ce citesc. Dragii mei, a fi pe insula nu e usor. Fiind si tradata pe insula si sa trebuiasca sa iti mentii calmul acolo, este aproape imposibil. Stiu asta, caci am fost acolo, intr-o pozitie destul de asemanatoare. Nu stii cum sa te comporti, nu stii ce sa faci, nu te gandesti cum sa dai bine la tv. Esti tu, cu sentimentele tale si cu socul prin care treci. Cum accepti asa usor ca persoana pe care ai iubit-o extrem de mult te-a tradat? Cum treci asa usor peste? E firesc, te agati de orice speranta, sa nu se darame totul. Mirela, draga mea, eu te admir din tot sufletul pentru faptele tale. Sa fii puternic nu inseamna sa dai replica omului care te-a ranit. Sa fii puternic inseamna sa ii lasi sa vorbeasca cat vor, caci stii in sufletul tau ca dreptatea e de partea ta. Te pup si capul sus”, a transmis Nico.
Ionut Gojman a fost ispitit in sezonul 5 de ispita Nicoleta, cea care a reusit sa il convinga pe Catalin sa isi insele iubita, pe Nico, in sezonul 2. Catalin si ispita Nicoleta au avut o relatie timp de cateva luni, dar dupa aceea el s-a intors la Nico, iar aceasta a acceptat sa ii ierte.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro