JANDARMERIA A FOST HUIDUITA LA PARADA MILITARA

Jandarmeria a fost huiduita de catre mai multi spectatori la parada militara de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitala. Acestia au afisat mai multe pancarte si au strigat „Jandarmeria apara hotia!”, iar unii s-au intors cu spatele.

De asemenea, acestia au avut mai multe pancarte cu mesaje impotriva jandarmilor si s-au intors cu spatele atunci cand masinile Jandarmeriei au trecut pe langa ei, in cadrul defilarii.

Peste 100.000 de oameni participa la sarbatoarea Centenarului Marii Uniri, atat din Bucuresti, cat si de la Alba Iulia. Programul incepe dimineata devreme si se va incheia tarziu in noapte. Momentul culminat este parada militara la care este prezent si presedintele Klaus Iohannis.
loading...
In Capitala, 4.000 de militari cu peste 200 de mijloace tehnice si circa 50 de aeronave si 500 de militari din mai multe tari aliate sau partenere participa sambata, 1 Decembrie, incepand cu ora 10.00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf. Manifestatii au loc, de asemenea, in majoritatea oraselor din tara.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro