MARIA GHIORGHIU A GASIT-O PE ELODIA GHINESCU!

Maria Ghiorghiu a gasit-o pe Elodia Ghinescu! Clarvazatoarea a avut o viziune extraordinara, din care reiese ca este vorba despre o crima inca neelucidata si de un cadavru care nu a fost gasit de anchetatori.

Maria Gheorghiu a scris pe blogul personal ca a ”vazut” cu ochii mintii un copac inalt, cu multe ramuri groase, iar o silueta se chinuia sa se agate de ramurile respectivului copac.

„In acest moment, chiar daca eram cu ochii pe monitor, vad in spatele meu inspre Est, vad un Cer de ziua si un copac mai inalt si cu multe ramuri groase, cu o coroana frumoasa si infrunzita. Vad o silueta care se chinuia ca sa agate de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagra. Sacul era facut ca un balot, iar in sac parea a fi un cadavru. Lungimea sacului negru, dar si volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoara groasa de canepa.

Silueta atletica, a ridicat cu greu sacul cu un posibil cadavru, l-a ridicat cu un carlig lung si l-a agatat in crengile copacului inverzit. Persoana care a facut aceasta nu o vedeam decat din spate si parea ca era cocotat pe ceva mai inalt de a putut ajunge la crengile copacului. Pana la urma, a agatat ca intr-un cui „balotul „negru in copac.

loading...
Dragii mei, vom auzi de aceasta posibila crima fara cadavru, dar pana la urma acesta va fi gasit in copac agatat. Sa ne rugam dragilor la BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ca sa ne ierte si sa ne ajute pe noi robii Sai, sa ne apere de tot necazul si de toata suferinta, Amin”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul personal.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro