MEDICII I-AU SPUS SA FACA AVORT, INSA EA A REFUZAT SI A NASCUT TRIPLETI

Cazul unei mame de peste hotare a atras atentia tuturor. Medicii i-au spus sa faca avort insa femeia nu i-a ascultat si a nascut tripleti.

Christy si sotul ei Ryan isi doreau enorm sa devina parinti, asa ca au apelat chiar si la tratamente de fertilizare, in speranta ca rugile lor vor fi ascultate. Cei doi au imprumutat 30.000 de dolari de la banca si au inceput tratamentele necesare, iar pentru ca sansa sa fie una reala medicii au hotarat sa-i implanteze doi embrioni lui Christy.

Si astfel, la putin timp, cei doi soti au aflat ca vor deveni parinti de gemeni. Insa surprizele au continuat pentru Christy si Ryan deoarece pe masura ce sarcina avansa, medicii au descoperit la ecografie… inca un bebelus. Insa… doctorii i-au recomandat femeii sa nu pastreze cel de-al treilea copil deoarece risca sa-i piarda si pe ceilalti doi bebelusi.
loading...
Christy insa nu a ascultat sfatul medicilor si a mers in continuare cu sarcina, pastrandu-i pe toti cei trei bebelusi. Din fericire, atunci cand a ajuns la termen, femeia de 42 de ani a adus pe lume trei copilasi perfect sanatosi. Christy si Ryan sunt in culmea fericirii de cand au devenit parintii a doua fetite gemene si a unui baietel.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro