Povestea lui Nea Chiparus, singur la 84 de ani, desi are 7 copii. Si-a ars dulapul si plapuma sa nu moara de frig

Nicolae Irimie este batran si singur, la 84 de ani, desi a crescut sapte copii, care acum sunt plecati. Barbatul traieste intr-o casa saracacioasa din Vingard, judetul Alba, in conditii grele, fara mancare si lemne de foc.

Intr-o noapte friguroasa, omul nu a mai putut indura gerul si a bagat dulapul din camera in soba, pentru a se incalzi. Apoi, in alta zi, si-a ars plapuma pentru a supravietui frigului cumplit. Asa l-au gasit motociclistii de la Clubul Apulum Bikers, care au auzit de povestea sa trista si au strans bani ca sa ii faca o bucurie.

Fiecare dintre baieti a pus cat a putut, intre 50-100 de lei, iar cu banii adunati s-au dus la cumparaturi pentru Nea Chiparus, cum ii spune lumea batranului din Vingard, scrie Adevarul. Astfel, i-au cumparat mancare si haine, dar si o masina de lemne pe care tot ei i le-au taiat si i le-au aranjat in magazie. „Prima data cand s-a adus in atentia Asociatiei AB de situatia in care se afla acest om sarman, am aflat ca si-a demontat dulapul ca sa il puna pe foc, sa se incalzeasca. Cand am ajuns la fata locului cu ajutoare, isi ardea plapuma in soba!!
loading...
In data de 29.12, membri ai Apulum Bikers s-au mobilizat si implicat in sprijinul acestei persoane de 84 de ani, cu un ajutor constand in produse alimentare, imbracaminte si o remorca de lemne. Am aflat si de nevoile lui imediate si sprijinul va continua in zilele urmatoare. Cu convingerea ca am contribuit la bucuria acestui suflet sarman, acum, in ajun de an nou, Asociatia Apulum Bikers va ureaza un AN NOU PLIN DE BUCURII SI FERICIRE!!”, au scris cei de la Apulum Bikers, pe pagina lor de Facebook.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro