Prima declaratie a Andreei Mantea la intoarcerea in tara!

Andreea Mantea a revenit in tara impreuna cu fiul ei, David. Frumoasa prezentatoare a show-ului „Puterea Dragostei” de la Kanal D a oferit prima ei declaratie la intoarcerea in Romania.

Imediat ce au aterizat la Bucuresti de la Istanbul, Andreea si fiul ei, David, s-au dus glont acasa, la casuta de care i-a fost atat de dor in aceste saptamani in are s-a aflat departe de meleagurile ei dragi, In Turcia.

Fiul ei, David, a fost obosit de pe drum, asa ca Andreea Mantea l-a vegheat pe acesta, frumoasa prezentatoare afirmand ca asa arata fericirea pentru ea.

“Asa arata fericirea mea! Sa imi vad puiul acasa, dormind fericit in patul lui, langa jucariile preferate! Acesta e universul meu perfect. Dorul de casa a fost mare!”, a declarat Andreea Mantea

loading...
Andreea Mantea iubeste enorm Craciunul, asa ca nu prea i-a cazut bine sa se afle intr-o tara in care aceasta sarbatoare crestina nu are nicio semnificatie. Turcii nu isi impodobesc casele, acolo nu exista „spiritul Craciunului”. Ca atare, primul lucru pe care l-a facut vedeta atunci cand a ajuns acasa a fost sa inceaoa sa isi impodobeasca casa cu luminite de exterior.

„Cine a inceput sa impodobeasca?”, a intrebat, fericita, Andreea Mantea.

Andreea Mantea se va intoarce dupa acest weekend in Turcia pentru filmarile la show-ul matrimonial pe care il prezinta la Kanal D, „Puterea Dragostei”.

„Mi-am facut bagajele de vreo doua ori! Am zis ca nu ma mai intereseaza nimic, ca fericirea sufletului meu e mai importanta, ca fericirea fiului meu e mai importanta. De o saptamana nu mai e el. Cade pe ganduri si tremura si zice ca vrea sa o vada pe mamaia, ca vrea sa vada pisicile. Tremura, ii tremura glasul, ofteaza. Il pacalesc, incerc sa il amagesc. As vrea sa il vad pe David fericit. Nu pot ca mama sa traiesc asa. Aici nici nu se simte ca vin Sarbatorile. Nici macar concurentii din casa nu au impodobit bradul”, povestea Andreea Mantea recent.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro