Raluca Dumitru nu a putut sta departe de Razvan Botezatu si a fugit dupa el, in Germania

De-a lungul timpului, s-a tot speculat pe tema relatiei dintre Razvan Botezatu si colega lui de emisiune, Raluca Dumitru, cu totii fiind convinsi ca intre ei este mai mult decat o amicitie.

Mai mult, in momentul in care Razvan Botezatu a fost pus pe liber de televiziunea la care lucra, Raluca Dumitru a patit la fel, cei doi fiind, in fapt, dati afara ”la pachet”.

Plecat din Romania si stabilit, de ceva vreme deja, in Germania, Razvan Botezatu parea sa fi rupt orice legatura cu Raluca Dumitru, frumoasa bruneta care, timp de cinci ani, i-a fost asistenta la emisiunea pe care o prezenta. Cu toate acestea, adevarul pare sa fie cu totul si cu totul altul, cei doi ramaand in relatii extrem de apropiate.
loading...
Mai mult chiar, acum, Raluca si Razvan Botezatu vor petrece, impreuna, Sarbatorile de Iarna, bruneta ajungand, zilele trecute, la Berlin si stabilindu-se chiar in apartamentul fostului ei coleg de platou. Si, asa cum era de asteptat, Razvan Botezatu a fost extrem de fericit inca din momentul in care a vazut-o, la aeroport, si a asteptat-o cu flori pentru a o conduce la el acasa.

Normal, nici Raluca Dumitru nu a ajuns la el acasa cu mana goala, ci i-a dus tot felul de produse traditionale romanesti pentru perioada Craciunului si i-a promis ca ii va gati, asa cum stie ea mai bine, in toata aceasta perioada.

Relatia dintre Razvan Botezatu si Raluca Dumitru poate fi caracterizata ca fiind una ”complicata”. Mai exact, de-a lungul vremii s-a tot vorbit despre o posibila poveste de dragoste intre ei, cei doi fiind extrem de apropiati, impartind adesea dormitorul. Mai mult, nu o data, mai in gluma, mai in serios, cei doi au recunoscut ca ar fi logoditi si, chiar mai nult, au aparut, la un momet dat, chiar si imagini cu inelul de logodna pe care i l-ar fi daruit Botezatu. De altfel, la ultima sedinta foto pe care au realizat-o impreuna, cea pentru niste tinute potrivite unor miri, cei doi au glumit toata ziua pe tema casatoriei dintre ei. ”Razvan, de cum a vazut-o asa imbracata, s-a pus in genunchi si a cerut-o in nou. Nu stiu daca o face la modul serios sau nu, dar Raluca radea si l-a intrebat daca mai trebuie sa spuna de multe ori DA”, ne-a povestit un martor ocular de la respectiva sedinta foto.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro