Romanul desfigurat cu acid de fosta logodnica iubeste din nou.

Romanul desfigurat cu acid de fosta iubita si-a gasit jumatatea. Daniel Rotariu se iubeste cu asistenta care il ingrijeste dupa drama prin care a trecut acum mai bine de doi ani.

In iulie 2016, Daniel s-a trezit in mijlocul noptii in timp ce fosta iubita ii turna ceea ce credea ca este apa fierbinte, pe fata. Si-a dat seama ca este acid doar dupa ce lichidul i-a ajuns in gura. A stat in coma 5 saptamani la spital, dar medicii l-au salvat, insa cu un pret urias. A fost desfigurat de femeia cu care traia, si care a fost condamnata la 17 ani de inchisoare.

Romanul locuia impreuna cu logodnica sa, Katie Leong, o femeie despre care romanul credea ca are 36 de ani, insa in realitate avea 51 de ani, in localitatea Leicester. Daniel era hotarat sa puna capat relatiei si sa se mute.
loading...
Intr-o noapte, Daniel, care dormea singur intr-una din camerele casei din Leicester, s-a trezit cu dureri ingrozitoare dupa ce femeia de care incerca sa se desparta i-a turnat acid sulfuric pe fata, relateaza Daily Mail. Katie Leong a turnat toata sticla, jumatate de litru de acid, pe corpul tanarului „Am simtit ca cineva toarna apa fierbinte pe mine. Era incins si am incercat sa imi protejez fata cu mainile. Am simtit ca e acid doar cand mi-a ajuns in gura”, a povestit tanarul.
In urma atacului cu acid, el a ramas orb si cu fata distrusa. Totusi, soarta i-a suras atunci cand a cunoscut-o pe Anna, o asistenta de la centrul de recuperare unde a fost internat. „Daniel este o persoana extraordinara. Este atat de inteligent si de amuzant. M-am indragostit repede de el. Cicatricile nu inseamna nimic pentru mine, fiindca el este un om minunat”, a spus femeia.

foto: Daily Mail sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro