ROXANA, FETITA CARE A SPUS LA PROTV CA VREA PIURE CU CARNE, A PRIMIT O CASA NOUA DE CRACIUN!

Roxana, fetita din Vaslui care a impresionat o tara intreaga cu povestea ei, a primit un cadou neasteptat – o casa noua!

„Roxana vrea sa devina doctorita.

O tara intreaga a vazut reportajul la Pro Tv in care spunea ca-si doreste o portie de piure cu carne si desert un pachet de biscuiti, ca nu a mai mancat de mult timp! Traia in niste conditii foarte grele, casa statea sa se darame, frig in casa, deci nu avea o sansa corecta la viata. Asa ca, noi cu totii, aici pe Casa Share ne-am unit si i-am oferit, acum de Craciun, mai mult: o casa, Casa Share 19 si un alt viitor mai bun! Sarbatori Fericite ca ale Roxanei sa aveti cu totii! Nu uitati, Sms la 8844 cu mesajul: CASA Inca o poveste cu final fericit. Multumim tuturor pentru sutinerea voastra!”, au scris reprezentantii fundatiei Casa Share, cei care i-au oferit micutei o viata mai buna.
loading...
Roxana are patru frati, tatal este bolnav si imobilizat la pat, iar mama are grija de toti. Cei sapte traiesc din ajutorul social si din alocatii. Iar dupa ce a aparut intr-un material difuzat de Stirile PROTV, multi oameni le-au sarit in ajutor.


sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro