SCANDAL DUPA CE BOGDAN IOAN A CASTIGAT VOCEA ROMANIEI!

Scandal dupa ce Bogdan Ioan a castigat Vocea Romaniei! Bineiteles, asa cum se intampla de fiecare data, parerile pro si contra nu lipsesc din spatiul online. Iar o finala Vocea Romaniei are toate ingredientele pentru ca polemicile sa fi din ce in ce mai aprinse.

Castigatorul finalei acestei editii Vocea Romaniei a fost Bogdan Ioan, concurent care a facut parte din echipa lui Smiley. Totusi, rezultatul votului a declansat un val de nemultumire pe pagina de Facebook a emisiunii.

Iata cateva dintre comentariile care au fost postate de catre internauti. Multi dintre ei au considerat ca Bogdan nu merita sa castige concursul, favorita fiind Dora. Numai ca discutiile sunt, acum, tardive, iar Bogdan Ioan se poate bucura de trofeul castigat.
loading...
Maria: Nu mi se pare a fi asta vocea, au fost voci mult superioare, pacat.

Angela: Pacat, adevarata voce este Dora in opinia multora… Dezamagitor.

Raisa: Dora a fost mult mai buna dar publicul a ales. Nu stiu cine a votat dar asta e rezultatul.

Oana: Nu merita. Castigatoarea trebuia sa fie Dora.

Au fost pareri care au insistat asupra faptului ca Bogdan Ioan nu a fost cel mai bun concurent de la Vocea Romaniei.

Bianca: Felicitari castigatorului, insa nu cred ca acest clasament final a redat adevaratul castigator al concursului. Poate cea mai puternica voce a concursului sa iasa pe ultimul loc?! Bogdan este talentat, dar nu cred ca merita sa castige acest concurs.

loading...
Teodora: Publicul apreciaza Michael Jackson….nu e corect. Dora a fost mult mai buna. Bogdan trebuia sa fie pe locul 4

Marius Daniel: A castigat o voce care a avut cateva momente bune in detrimentul unora care au fost constant exceptionale

Madalina: Pacat…. nu ma mai uit la emisiune… nedrept … din punctul meu de vedere Alma si Dora au fost de exceptie…

Ion: Inca din audtiii s-a stiut ca el va castiga, deci nu m-a surprins cu nimic. In schimb, Dora m-a surprins foarte placut.

Alex Marius: Bogdan a fost senzational in auditiile pe nevazute, insa Dora a fost minunata pe toata durata acestui sezon! In aceasta seara s-a votat altceva, nicidecum Vocea Romaniei!

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro