SI-AU PREMEDITAT DIVORTUL PENTRU AUDIENTA

Sunt impreuna zilnic de 13 ani si nu s-au inselat niciodata. Si-au luat toate masurile de precautie in acest sens, dar s-au mai gandit sa bage divort din interes. Acte de violenta mai exista, sustine ea, si recunoaste ca mai primeste cate-o palma… dar doar in timpul partidelor de amor. Se mai ciondanesc din cauza banilor, iar ea sustine ca ii mai fura lui din portofel. Doamnelor si domnilor, urmeaza totul despre sex cu Dinu si Deea Maxer.

Deea si Dinu Maxer ar putea starni invidia oricarui cuplu daca am da crezare valurilor de lapte si miere care curg neincetat in mariajul lor. Au implinit 10 ani de casnicie, iar Dinu 20 de cand se indragostea lulea de cel mai voluptuos bust al acelor vremuri. Cel al Nicoletei Luciu.

Opt ani au fost impreuna si cand se pregateau sa tipareasca invitatiile la nunta, si-au spus ADIO. Dinu sustinea ca i-a fost tata, iubit si amant Nicoletei. Luciu spunea, in schimb, ca Dinu era un monument de gelozie, iar prin presa aparusera si zvonuri ca ar fi existat chiar si momente violente.
loading...
Nu a existat sa ma bata! Ma altoieste, dar in alte moduri, mai. De aia suntem noi un zambet continuu, nu te-ai prins?”, spune Deea. ”La un moment dat, ne-am certat pe costumatia lui fi-miu. Am iesit undeva si mie nu mi-a placut cum l-a imbracat Deea. Si de aici a iesit scandal”, povesteste Dinu

Evidenta banilor? Raspunsul vine imediat: ”Dinu pare ca tine evidenta banilor. Am observat in timp ca el tine la bani, e foarte chibzuit. Dar niciodata nu stie cati bani are in portofel. Oh, de multe ori i-am luat banii din portofel! Tocmai d-aia imi este foarte usor sa mai sustrag de pe acolo niste sume. Pe care, evident, tot impreuna le punem la loc”, spune Deea.

Au trecut fix 10 ani de cand Dinu si Deea s-au casatorit, pe malul marii. Au avut parte de o nunta furtunoasa, la propriu, dar si cu striptease din parte mirelui. Cei doi se mai gandesc, din cand in cand, si la divort… macar asa, pentru notorietate.

”Tot glumesc cu Dinu si ii zic, ce ar fi sa bagam noi divort, sa ne anuntam inainte parintii sa nu faca infarct acasa, divortam, poate o sa am si eu emisiunea mea, tu la alta emisiune pe un alt post de TV, facem cariera, bani, apoi ne impacam”, este replica sotiei lui Dinu Maxer.

loading...
Motive reale de divort sustin ca n-au avut, si nici ispite care sa le devina amanti. Cei doi isi expun parerile: ”Mie nu mi-a iesit niciodata in fata un ispit, adica n-am vazut niciodata un barbat misto la care sa ma uit ca si cum l-as avea ca partener sau amant, niciodata!”
”Niciodata nu m-am gandit la o chestie sexuala, nicidecum. Iar legat de femei, am o poanta draguta, avand in vedere ca intre mine si Dinu sunt 16 ani diferenta, amanta potrivita pentru barbatul meu inca nu s-a nascut. Eu le imbin pe toate asa ca nu cred ca exista vreo tentatie pentru el, decat eu, evident”, mai spune Deea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro