Tanara din Ploiesti, torturata si batuta pana la sange de iubitul ei

O fata in varsta de 17 ani, din Ploiesti, a trait momente de cosmar, luni la rand, dupa ce a fost torturata, batuta si umilita de iubitul ei.

Bestia cu chip de om a filmat toate scenele violente, iar imaginile au ajuns pe retelele de socializare. Intr-unul dintre clipurile video postate pe Facebook, tanara de 17 ani este ghemuita pe un pat, plina de sange, cu numeroase lovituri la cap.

Tanara il implora pe iubitul ei sa o lase in pace si sa nu o mai loveasca, insa acesta se apropie de ea si ii sparge un pahar in cap. Intr-un alt clip video, agresorul o filmeaza pe fata in timp ce aceasta se afla in cada din baie si incearca sa isi puna capat zilelor.
loading...
„Vrei sa te omori? Vrei sa ma bagi la puscarie? Sa ma iei de langa copii?”, a strigat tanarul din Ploiesti care si-a batut iubita.

Alta data, tanara este filmata in timp ce este obligata de agresor sa ii sarute mainile si picioarele si sa ii spuna ‘seful meu’. Totul s-a intamplat in decurs de cateva luni, fata de 17 ani fiind supusa unor chinuri de neimaginat.

De frica iubitului, fata nu a depus plangere la Politie si nici nu a povestit drama prin care a trecut.

Totusi, imaginile filmate chiar de agresor au ajuns la alte persoane si apoi au fost postate pe retelele de socializare.


sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro