Yamato Zaharia a fost externat!

Faimosul Yamato Zaharia a suferit, ieri, o complicata interventie medicala la coloana, el fiind internat, timp de o zi, intr-un spital privat din Capitala.

Mai exact, intors de la Exatlon, Faimosul Yamato Zaharia, dupa ce a facut o serie de analize, a fost sfatuit de medici sa suporte, cat mai repede, o complicata interventie la coloana, hernia de disc aparuta dupa show fiind tratabila in cazul unor actiuni rapide.

Chiar daca nu s-a plans, Yamato Zaharia a avut de suferit suficient de mult in timpul emisiunii Exatlon, luptatorul de Kempo intrand pe trasee cu dureri cumplite la coloana. Asa ca Yamato a fost sfatuit de medici sa nu mai astepte si sa suporte o interventie medicala care sa ”ii rezolve” problemele, el fiind diagnosticat cu hernie de disc. ”I se face o interventie cu un gel special in zona vertebrelor. I s-a facut anestezie, momentan speram ca efectul interventiei sa fie unul care sa il scuteasca de a ajunge, la propriu, la cutit si sa se faca o operatie mai complicata”, ne-a mai spus tatal Faimosului, Amatto Zaharia.
loading...
Iar dupa operatia pe care a suferit-o ieri, Yamato Zaharia a fost externat, el mergand acasa sa se recupereze. ”Sper ca efectele interventiei sa fie maxime si sa nu ajung sa fiu operat. Acum, ma simt bine, am scapat de dureri. Tot ce sper este sa ma fac bine cat mai repede. Momentan nu pot sa fac, asa cum mi-as dori, miscare, sa intru in sala, dar, incet-incet, de anul viitor, voi incepe sa fac, din nou, miscare. Sper sa pot reven I la antrenamente cat mai repede, dar trebuie sa respect indicatiile medicilor, asa ca voi fi cuminte. Important este insa ca ma simt mai bine, acum”, ne-a spus Yamato Zaharia, Faimosul care a facut senzatie la Exatlon, in cel de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D.

Yamato Zaharia a luptat la Exatlon, timp de 9 saptamani, cu probleme la coloana

Chiar daca nu s-a plans, Yamato Zaharia a avut de suferit suficient de mult in timpul emisiunii Exatlon, luptatul de Kempo intrand pe trasee cu dureri cumplite la coloana. ”Este intr-o stare relativ buna, cu o singura exceptie, o durere cumplita de coloana, pe care o investigam acum. Yamato a avut si putin ghinion. In prima luna a fost perfect. A jucat cele mai multe meciuri dintre toti concurentii Exatlon. A avut mai multe recorduri de traseu. A fost Player of the Day, Player of the Week si Best Player in echipa lui. Dupa care, o bacterie la stomac l-a bagat efectiv in perfuzii. Injectii, pastile, antibiotice, timp de 3-4 saptamani. Dupa care, slabit fiind, din saptamana a sasea, a inceput sa aiba niste probleme la coloana in zona lombara, iar timp de 9 saptamani a jucat cu aceasta durere permanenta ceea ce spune multe despre caracterul sau, care nu cedeaza niciodata si lupta intotdeauna pana la capat”, spunea, acum cateva zile, Amatto despre Yamato

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro