Zina Dumitrescu, veste extraordinara inainte de Craciun!

Zina Dumitrescu a primit o veste extraordinara in saptamana dinaintea Craciunului.

Creatoarea de moda in varsta de 82 de ani a aflat ca baiatul ei va veni in vizita la azil. De cand a primit vestea ca fiul ei, Catalin, se va intoarce din Elvetia ca sa o vada, Zina Dumitrescu este tare fericita. Nu si-a mai vazut fiul de multi ani, dupa ce barbatul a decis sa o abandoneze in azil.

„Mi-a spus ca fiul ei a sunat-o si ca vine sa o vada de Sarbatori. De cateva zile, de la acel telefon, fosta creatoare este mult mai vesela. Dar si asa, are momente in care prefera sa se inchida in camera sa, sa citeasca o carte sau sa se uite la un film. Nici macar bradul care deja a fost imbodobit, la azil, nu o atrage in mod deosebit”, a spus Ion Cassian, directorul azilului, pentru Libertatea.ro.
loading...
Zina Dumitrescu isi petrece zilele de batranete la un azil de lux de langa Bucuresti. Fiul ei a internat-o acolo in urma cu ceva ani, insa apoi a abandonat-o si nu s-a mai interesat de soarta ei.

Chiar si asa, Mama Zina a avut mereu in jurul ei prieteni de suflet din showbiz si nu numai, care au vizitat-o constant.

Daca pana acum. fosta creatoare de moda obisnuia sa mai iasa in oras, la un film sau la o pizza sau la diverse evenimente, se pare ca acum s-a retras de tot din peisajul social.

Potrivit libertatea, patronul azilului declara in septembrie ca Mama Zina refuza sa mai iasa din camin si refuza toate invitatiile pe care le primeste.

„Inainte mai mergeam la o pizza, la un mall. Acum nu vrea sa mai plece. Iese in curte, in gradina. Citeste mult si face rebusuri, cu asta-si ocupa timpul”, a declarat patronul azilului pentru libertatea.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro