18 copii din Timis plang, dupa ce mama lor a murit de o boala cumplita

Familia Stefureac din satul Remetea-Lunca din judetul Timis trece printr-o drama greu de descris dupa ce Lidia (49 de ani), mama a 18 copii, dintre care cel mai mic in varsta de cinci ani, a murit din cauza cancerului.

Femeia a fost diagnosticata cu cancer de col uterin in urma cu doi ani. A fost tratata la Cluj, dar toate eforturile medicilor au fost in zadar.

Boala s-a extins si in urma cu cateva zile, Lidia, mama a 18 copii a murit. Membra a cultului penticostal, femeia a fost inmormantata conform obiceiului acestui cult. Unul dintre cei care a vorbit in cadrul slujbei de inmormantare a fost pastorul Cristian Boariu.
loading...
„Nimeni nu a tras cat a tras femeia asta. (…) Ganditi-va cu cat stres aceasta mama a trebuit sa puna masa in fiecare zi. Ganditi-va cate rugaciuni au fost acolo. Ganditi-va ca de multe ori mamele adevarate, mamele eroine spun ca nu le este foame, sa stam noi la masa. (…) Unii dintre voi ati investit mii de euro in masini, altii au investit mii de euro in telefoane. Femeia asta a investit in cea mai buna investitie pe care o face cineva, in copii”, a precizat pastorul la slujba de inmormantare, potrivit crestintotal.ro.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro