Alina Sorescu isi face fetele cantarete.

Alina Sorescu, fosta copila a muzicii romanesti, care a parasit scena dupa casatoria cu designerul Alexandru Ciucu, isi imparte timpul, in prezent, intre familie, scoala ei de muzica si concertele pe care le sustine alaturi de elevii sai. Cantareata e incantata de faptul ca fiicele ei au ureche muzicala si au sanse mari sa-i calce pe urme.

Alina se simte bine in calitate de profesoara si este foarte grijulie cu elevii ei. Imi place ceea ce fac acum. Se cheama Alina Sorescu si picii lu’ Soreasca, e scoala mea de muzica pentru copii, trupa mea de pici, cu care am foarte multe evenimente.

Am avut luna decembrie foarte plina, nu a fost zi in care sa nu avem cate un spectacol sau cate o filmare, am fost foarte solicitati si am lansat un videoclip pentru piesa Iarna, stai un pic!’, ne-a povestit cantareata. Ea nu mai merge la concerte separat de copii, simtindu-se excelent in actuala formula. Nu mai am timp, ma concentrez pe activitatile pe care le fac cu copiii, pentru ca sunt multe, solicitante, am si cursurile pe care le tin cu ei, de doua ori pe saptamana, cu ambele grupe, vreau chiar sa mai maresc echipa, adica sa fac noi preselectii, noi auditii la care sa gasesc alti copii talentati’, a precizat Alina.
loading...
Pe principiul aschia nu sare departe de trunchi, ambele fete ale vedetei au sanse mari sa calce pe urmele mamei lor. Mai ales cea mare pare interesata si atrasa de domeniul in care activeaza mama ei. Iar primii pasi au fost deja facuti. Da, si Carolina, si Raisa au ureche muzicala. Pe Carolina o iau deja la grupa de incepatori, in sezonul acesta a venit de cateva ori cu mine. Pare ca ii place si sper, pe parcurs, poate chiar sa vina cu noi la concerte. Nu vreau s-o fortez sau sa o presez, dar e o activitate frumoasa, care prinde bine, cred, oricarui copil, pentru ca lucrez foarte mult ca ei sa capete incredere in ei, sa devina dezinvolti, sa aiba o dictie buna, adica sunt lucruri care le vor folosi indiferent ce drum vor alege in viata. Multi dintre ei sunt foarte talentati, sunt sigura ca o sa ajunga artisti vestiti’, a declarat, pentru Libertatea, Alina Sorescu.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro