Bahmuteanu a vrut sa-l decada din drepturile parintesti pe Prigoana!

Aparitia filmarilor in care fiul Adrianei Bahmuteanu este legat vine la cateva luni dupa ce aceasta a anuntat ca vrea sa-l decada pe fostul ei sot din drepturile parintesti.

E razboi pe viata si pe moarte intre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana pentru cei doi copii pe care-i au impreuna. Adriana este acuzata de Silviu Prigoana ca-si maltrateaza copiii, afaceristul venind in sprijinul afirmatiei sale cu un filmulet in care baiatul cel mare este legat.

Actiunea vine intr-un moment in care Adriana anuntase ca vrea sa-l decada pe fostul ei sot din drepturile parintesti. Ea a argumentat ca Silviu nu e de acord cu nici o masura pe care ea vrea s-o ia in legatura cu copiii, de la schimbarea scolii pana la sedintele de consiliere psihologica. ”Nu vrea sa le dau un tratament atunci cand au nevoie, sa-i inscriu la vreun sport sau la afterschool. Vreau sa-l decad din drepturile parintesti si am suta la suta sanse sa reusesc”, anunta Adriana Bahmuteanu in urma cu doua luni.
loading...
O zi mai tarziu, Adriana Bahmuteanu a depus la Judecatoria Sectorului 5 o actiune prin care solicita ca instanta sa-l oblige pe Silviu Prigoana sa participe la sedinte de consiliere psihologica alaturi de fiul sau. Dosarul contine informatii extrem de delicate despre problemele prin care trece baiatul cel mare al fostilor soti Prigoana dar si problemele grave ale acestuia legate de scoala.

Si Silviu Prigoana a anuntat in urma cu 3 ani ca Adriana Bahmuteanu ar putea fi decazuta din drepturile parintesti. ”Pentru inregistrarea aia in care injura copiii ca la usa cortului ar putea fi decazuta din drepturi”, spunea Prigoana acum 3 ani.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro