CARMEN DE LA SALCIUA A RECUNOSCUT CINE ESTE NOUL EI IUBIT

Acuzata de infidelitate de fostul ei sot, Carmen de la Salciua recunoaste acum ca are un iubit, un fost prieten care a consolat-o imediat dupa despartirea de Culita Sterp.

Chiar daca nu a divortat inca in mod oficial, desi s-a despartit de mai bine de jumatate de an de Culita Sterp, Carmen de la Salciua a recunoscut ca are un iubit.

”Dupa ce m-am despartit de Culita Sterp, dupa cateva luni, am inceput o relatie. El, mai intai, mi-a fost amic, ma consola. E bland, e bun si mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adica liniste, bucuria de a avea un sprijin adevarat langa mine. El nu vrea sa profite nicio secunda de mine, prefera sa fie discret, nu vrea sa se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afisam, preferam sa ne traim, in liniste povestea”, a declarat artista pentru wowbiz.ro.

De asemenea, ea recunoaste ca noua relatie a facut-o sa se gandeasca la o familie in adevaratul sens al cuvantului.

loading...
”Momentan nu imi pun problema de casatorie si de copii, dar recunosc ca asta imi doresc sa vina in viitor. Mi-as dori doi copii, un baiat si o fetita sau doua fetite. Dar, momentan, prefer sa ma bucur de liniste, de relatia pe care o avem, de faptul ca pot pune capul pe perna fara sa mai plang, fara sa sufar. Mi-as dori ca lumea sa intteleaga ca linistea este cea mai importanta intr-o relatie, ca increderea e totul. Tot aud comparatii, ca Culita ar fi nu stiu cum, ca e mai nu stiu cum, dar eu stiu un lucru. Nu conteaza cine e mai frumos, ca e mai altfel unul sau altul, e important ca un barbat sa iti ofere ceea ce ai nevoie. Iar Csomin asta face, iar asta e cel mai important pentru mine”, ne-a mai spus Carmen de la Salciua.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro