Carmen Iohannis a iesit cu elevii la teatru, alaturi de ambasadorul Germaniei

Carmen Iohannis a postat pe contul de socializare o imagine in care apare impreuna cu elevii sai si alaturi de ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, si de sotia acestuia. Prima doamna este dirigintele unei clase a lX-a de la Colegiul „Gheorghe Lazar”.

„Prima iesire la teatru cu clasa a IX-a. Sa ne apreciem cultura, ea este identitatea noastra in universalitate!”, scrie Carmen Iohannis pe pagina de Facebook. In imaginea postata, Carmen Iohannis apare avandu-i in dreapta pe ambasdorului Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, si pe sotia acestuia, iar in stanga pe directorul Teatrului „Radu Stanca” din Sibiu, Constantin Chiriac. In spatele lor, se afla mi multi adolescenti.

Zilele trecute, Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klod, a fost filmat in timp ce rostea in limbile germana si romana poezia „Revedere” a lui Mihai Eminescu. Totodata, el a inaugurat, in curtea cladirii ambasadei pe care o conduce, o lucrare de arta murala infatisand stilizat drumul Dunarii – de la izvoare, din Muntii Padurea Neagra, pana in Delta Dunarii.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro