CATI LEI A PRIMIT ACEST BARBAT FARA UN PICIOR DE LA GIGI BECALI

Weekendul acesta a fost important pentru crestinii ortodocsi, care i-au sarbatorit pe Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir si Sfantul Cuvios Dimitrie cel Nou,Ocrotitorul Bucurestilor, ale carui moaste se afla in Catedrala Patriarhala. Printre vedetele de la noi care au dat de pomana zilele acestea se numara si Gigi Becali, care este cunoscut pentru generozitatea lui fata ce oamenii aflati in situatii delicate. Cativa fotografi au surprins momentele in care afaceristul a impartit bani chiar in fata palatului sau.

In varsta de 60 de ani, Gigi Becali respecta cu sfintenie traditiile crestine si in zilele de sarbatoare, el da de pomana. Asa s-a intamplat si in weekendul acesta, pe cand se afla la palatul sau din zona Aviatorilor, iar vestea s-a raspandit repede in jur. Imbracat cu haine deschise la culoare: un pulover cu guler de blana maro, asortat cu ciocatele de piele din picioare, latifundiarul si-a facut aparitia la palatul sau din Nordul Bucurestiului intr-un bolid elegant, potrivit click.ro.

La scurt timp dupa ce a ajuns la cladire somptuoasa pe care o detine, mai multi oameni au venit la el, iar printre acestia se numara si un tanar cu dizabilitati. De altfel, acesta a fost prima care i-a marturisit povestea lui de viata lui Gigi Becali. Induiosat, el i-a oferit barbatului fara un picior 200 de lei, potrivit sursei citata mai sus. Aceeasi suma a fost daruita altor doua doamne, una dintre ele avea un baietel de nici doi anisoriin brate, iar cealalta, doua fetite imbracate in culori vii. Seful de la FCSB le-a pus cateva intrebari celor doua mamici, care i-au raspuns in timp ce aveau privirea in pamant. In minutele care au urmat alte cateva persoane s-au bucurat de pomana primita din partea lui Gigi Becali.
loading...
Scenele de milostenie s-au desfasurat in mai putin de cinci minute si, in timp ce oamenii au inceput sa se retraga din fata palatului lui Gigi Becali, acesta l-a chemat inca o data pe barbatul aflat in carje, caruia i-a dat ultima bacnota pe care a mai gasit-o in buzunare. Ulterior, latifundiarul din Pipera s-a retras in spatele portilor palatului impreuna cu bodyguardul care a stat langa el pe tot parcursul acestor momente de binefacere.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro