Cine a imbatranit mai frumos? Au aceeasi varsta, dar oglinda arata altceva!

Anii se vad diferit pe chipul si trupul fiecaruia dintre noi, lucru valabil si in cazul vedetelor. Timpul a fost mai bland cu unele si mai neiertator cu altele, asezand si adaugand – sau nu – riduri si kilograme. Iata celebritati care au aceeasi varsta, desi nu par.

Chiar daca buletinul arata ca sunt nascute in acelasi an, Oana Lis pare mai varstnica decat Lili Sandu. Cele doua nu numai ca isi asuma diferit cei 39 de ani de viata, dar aleg sa si traiasca total diferit. In timp ce Oana Lis are un iubit cu 36 de ani mai in varsta decat ea, Lili se iubeste cu un model mai tanar cu 12 ani.

Greu de crezut, dar adevarat: Viorica de la Clejani este de-o seama cu Andreea Marin si Oana Zavoranu! Fara a le vedea buletinul, lumea crede ca Viorica e cea mai mare dintre ele trei, urmata de Andreea si de „mezina” Oana, insa realitatea este ca toate trei au 44 de ani. Totusi, trebuie mentionat ca Oana, care arata cel mai bine dintre ele, are cateva operatii estetice la activ si are si o gena care-i permite sa-si mentina silueta indiferent de modul de viata pe care-l duce.
loading...
Amandoua arata impecabil si reusesc sa se mentina in forma, insa trebuie sa recunoastem ca „mama natura” invinge intodeauna „bisturiul”. Faptul ca s-a operat in repetate randuri nu a ajutat-o pe Mihaela Radulescu sa urce pe primul loc in topul femeilor de 50 de ani. De cealalta parte, Tania Budi, care a mizat mereu pe trasaturile mostenite de la parinti, continua sa fie si azi una dintre cele mai frumoase femei din Romania.

Desi a slabit 20 de kilograme si a ajuns de nerecunoscut, Mihaela Tatu tot nu pare mai tanara de 55 de ani, cat arata buletinul. De cealalta parte, Romanita Iovan, care are aceeasi varsta, pare ca abia se apropie de 50 de ani.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro