Culita Sterp a iertat-o pe Carmen de la Salciua!

Culita Sterp a iertat-o pe Carmen de la Salciua pentru infidelitate, dar nu are de gand sa se impace cu ea.

Culita Sterp si Carmen de la Salciua inca nu au divortat, desi ea a declarat ca e singura si disponibila.

„Am 26 de ani, viata de-abia de acum incepe. Ti-o mai iei cateodata! Nu e fosta! Nu stam impreuna! A spus ca am divortat, ca e o femeie libera, dar nu e asa. Nu exista posibilitatea unei impacari. Eu sunt decis suta la suta sa nu mai fim impreuna”, a spus Culita Sterp la Teo Show.
loading...
Artistul a dezvaluit cum a ajuns sa se deterioreze mariajul lui cu Carmen de la Salciua si cum a aflat ca ea se „consola” cu cel mai bun prieten al lui. „Au fost multe chestii. Au fost probleme, ne-am impacat, am trecut peste. Am gresit cu ceva. Nu e adevarat ce s-a spus la TV. Un prieten bun, comun. Noi ne certam, ea vorbea cu el. El o dadea pe consolari. Aveam acces la discutiile dintre ei. Eram prieteni, am zis ca nu bag in seama conversatiile lor. O dadeau in altele. Nu mai era pe consolare. Inimioare, pupici. E clar! Nu i-am zis nimic ei, l-am sunat pe el. Ma gandeam ca poate se opresc la un moment dat. Eu am dovezi pentru tot ce spun. El zicea ca e fratele meu, ca ma iubeste, ma respecta. I-am trimis mesajele. S-a taiat tot. A zis ca e din vina ei, ca ea se tot plangea ca noi ne certam. N-a terminat. L-am rugat sa nu ii zica, dar i-a spus. Ea a schimbat parolele, eu le-am aflat iar. El a facut un pic pasul inapoi, l-am apreciat ca a dat de inteles ca vrea sa termine. Am si mesajele pe care si le dadeau dupa noaptea petrecuta impreuna”, a precizat Culita Sterp.
Carmen de la Salciua ar fi si acum cu prietenul lui. „Ei nu vor sa se afiseze, se gandesc ca nu e ok sa apara impreuna, ca e ea maritata. Dar primesc poze cu ei impreuna”, a declarat Culita.

Culita Sterp are puterea sa rada si sa glumeasca pe seama a ce i s-a intamplat. „Nu vreau sa ma razbun, nu am nimic de castigat. Nu vreau sa dau nimic, discutii, nimic. Dumnezeu le asaza pe toate”, a mai spus Culita in emisiunea lui Teo Trandafir.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro