Cum arata Carmen de la Salciua la 20 de ani, inainte de operatiile estetice.

Carmen de la Salciua a acceptat provocarea #10yearschallenge si a decis sa le arate tuturor cum arata in anul 2009.


Dupa cum se poate vedea din poa postata pe profilul sau de Instagram, in 2009, pe cand avea 20 de ani, frumoasa cantareata avea un cu totul alt stil vestimentar si o infatisare diferita. Schimbarile se vad clar, mai ales dupa operatiile estetice pe care le-a facut in timpul care sa scurs de atunci.

„Imi amintesc momentul in care viata mea s-a schimbat! Momentul in care am spus: ‘Gata mi-a ajuns’. Stiam ca sunt mult mai mult decat demonstram atunci ,mental emotional si fizic ! Am luat o decizie radicala si am avut ambitia sa imi schimb fiecare aspect al vietii! Am decis ca nu voi mai accepta sa ma manifest la un nivel mai jos decat stiam ca pot! Viata te schimba, experientele te schimba, iar daca ai ambitia necesara schimbarea vine chiar din interiorul tau”, a scris Carmen de la Salciua pe Instagram.
loading...
#10yearschallenge Imi amintesc momentul in care viata mea s-a schimbat ! Momentul in care am spus:” Gata mi-a ajuns” Stiam ca sunt mult mai mult decat demonstram atunci ,mental emotional si fizic ! Am luat o decizie radicala ,si am avut ambitia sa imi schimb fiecare aspect al vietii! Am decis ca nu voi mai accepta sa ma manifest la un nivel mai jos decat stiam ca pot ! Viata te schimba ,experientele te schimba ,iar daca ai ambitia necesara schimbarea vine chiar din interiorul tau !

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro