Cum arata sora lui Adrian de la „Puterea Dragostei”

Adrian este unul dintre cei mai populari concurenti de la „Puterea Dragostei”.

Este apreciat pentru temperamentul lui vulcanic, pentru felul in care spune lucrurilor pe nume dar si pentru stilul vestimentar pe care il are.

Putini stiu insa ca Adrian are o sora mult mai mica decat el, in varsta de doar 5 luni. Cu ocazia sarbatorilor de iarna concurentul de la „Puterea Dragostei” le-a prezentat-o fanilor pe cea mica si a postat un mesaj emotionant pe contul lui de Instagram.

„Sora mea cea mica Prima mea fana! Mi-a fost atat de dor de ea! Desi se incheie anul 2018 – cu emotii, trairi la cote maxime, am avut de invatat foarte multe, dar am ramas si cu dezamagiri!

loading...
„Imi doresc enorm pe viitor o familie frumoasa, modesta si sa am copiii in preajma mea! Vreau sa fiu un tata model, un tata de caterinca si sa simta copiii mei ca suntem cei mai buni prieteni! Sa nu simta diferenta ca eu sunt parintele lor!

„Ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc marea dragoste la emisiunea – Puterea Dragostei! Traiesc cele mai frumoase momente din viata mea! Iar voi dragii mei sustinatori, am incredere ca ma votati zi de zi pe site!

„Vreau sa facem Istorie! Vreau sa cred ca am cea mai tare echipa de sustinatori! Iar – spre – final, va doresc un an nou magic si plin de noroc ! Va multumesc din inima pentru tot!”, a scris Adrian.

Iata cum arata sora lui cea mica



sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro