Cum s-a fotografiat Delia. Reactiile nu au fost deloc bune

Dupa un an in care a avut agenda foarte incarcata, Delia si-a luat o binemeritata vacanta si a plecat de parte de tara, in Filipine.

Delia isi incarca bateriile in Filipine, acolo unde se afla in vacanta. Artista le arata fanilor ei de pe retelele de socializare diverse imagini din destinatia de vis unde se relaxeaza.

Intr-una dintre fotografii, Delia apare in imbracata sumar, intr-o rochie tip plasa, foarte scurta, pe sub care are un costum de baie minuscul.
loading...
„De cand ai picioarele asa luni”, „Mamaaa, ce sani ai”, „Michelle Pfeiffer in Scarface. Identica”, „Inainte in placea delia, ma emotiona cand concerta, festurile ei, mimica, stia sa te faca sa intri in acea stare a melancoliei, a copilariei. Acum se scamatoreste, isi arata fundul… Nu-i inteleg atitudinea si aceasta schimbare radicala!’, „Asta se vinde acum cel mai bine. sasta se cere, asta se vinde”, „Nu inteleg de ce simte nevoia sa pozeze asa. Ea e cunoscuta ca cantareata foarte buna, nu ca una care se vinde”, „Sirena prinsa in plasa”, au comentat internautii.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro