Denisa Maria este o fetita superba de 8 ani, dar blestemata sa traiasca cu 4 boli grele

Denisa Maria are 8 ani, ochii albastri si parul lung, blondut, iar la prima vedere pare sa fie un copil ca oricare altul. Putini si-ar imagina cum e sa traiesti toata viata aproape intr-un spital, inconjurat de peretii albi, reci si goi, insa pentru Denisa Maria a devenit o obisnuinta.

Fetita si-a petrecut toata viata in spitale, cu medici care i-au oferit mai multe tratamente care au functionat, dar care nu i-au redat insa viata de copil.
Povestea ei a fost relatata in ziaruldevrancea.ro, spusa chiar de mama fetei, Mihaela Savu.

„Nu e drept! Nu e corect! Se aude glasul firav al fetitei mele Denisa-Maria in varsta de 8 ani.

Cu privirea indreptata spre cer, cu ochi inlacrimati. De ce eu ? De ce trebuie sa fiu bolnava?? M-am rugat la Dumnezeu sa-mi dea sanatate si tie putere mami sa nu mai suferi atat pentru mine.Eu am incercat sa o linistesc sa inteleaga ca Dumnezeu ne iubeste si nimic nu este dupa voia noastra.

loading...
Dupa cum stiti multi dintre dumneavoastra, avem o perioada lunga de timp (7 ani de chin), tratamente, spitalizari in care Denisa se confrunta cu multe probleme de sanatate .Am sa precizez doar cateva diagnostice restul o sa ataseze.

-Boala Crohn(a intestinelor)

-Boala Celiaca (regim fara gluten)

-Deficit imun (Iga,Igm,Igm)

Artrita in cadrul bolii Crohn etc.

Dupa strangerea de fonduri precedenta am fost la Viena la domnul doctor VECSEI la cabinetul particular si ne-a prescris urmatoarele recomandari dupa ce a reevaluat analizele si consultul.

Sa urmeze tratamentul prescris si lapte Modulen sau ELEMENTAL 028 (pentru nutritie functionala) pe o perioada de 2 luni …doar atat sa fie hrana Denisei de zi cu zi (apa si laptele medical) fara nici un fel de mancare sau lichide pentru repaus total a intestinelor.

Precizez ca este foarte important sa venim la Spitalul KINDERSPITALGASSE pe data de 25-03-2019 pentru investigatii amanuntite. Noi avem rugamintea daca doriti sa fiti sprijinul nostru in continuare pentru a merge la Viena costurile fiind destul de mari pentru perioada spitalizarii si analize amanuntite care totul costa si suma se ridica la 5.500 de €. Noi suntem o familie modesta si cheltuielile ne depasesc. Va multumim din suflet pentru tot sprijinul. Cine nu are incredere sa doneze pe pagina de facebook o puteti face pe contul personal

RO38BTRL04001201P10017XX

RO37BTRLEURCRTOOP1001701

Privirea unui copil nevinovat care isi doreste sanatate. In luna martie, este foarte important sa ajungem la Viena pentru internare si investigatii, dar din pacate nu se poate face imposibilul posibil decat cu sprijinul dumneavoastra.

”Va multumim tuturor donatorilor de pana acum. Dumnezeu sa va rasplateasca fapta. In continuare avem nevoie de dumneavoastra. Va multumim! Doamne ajuta!

DONATIE, DISTRIBUIRE, INVITATIE

Daca doriti sa donati, o puteti face in contul personal

RO38BTRL04001201P10017XX

Banca Transilvania
Savu Mihaela. VA MULTUMESC!.”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro