Diana Ghisoiu a murit la Spitalul Judetean Sibiu.

Diana Ghisoiu, o tanara din Sibiu, a murit, dupa ce a stat 19 zile in moarte cerebrala. Fata s-a stins la doar 24 de ani, la Spitalul Judetean de Urgenta din Sibiu.

Inima Dianei a incetat sa mai bata in cursul noptii de joi spre vineri, la 21 de zile de la momentul in care tanara a fost diagnosticata cu meningita si dupa aproape trei saptamani de moarte cerebrala. Fata a facut stop cardiorespirator, noaptea trecuta, potrivit mamei sale.

Diana Ghisoiu a murit in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, unde era internata din 6 ianuarie, relateaza observator.tv. Tanara a intrat in moarte cerebrala, duminica, 6 ianuarie. Medicii au precizat inca de atunci ca nu mai o mai pot salva pe Diana. „Din nefericire evolutia bolii a fost una galopanta, starea pacientei s-a agravat iar in data de 6 ianuarie, ora 22:30 a fost declarata moartea cerebrala. In aceasta situatie, un pacient este decedat din punct de vedere medico-legal. Pacienta se afla intr-o stare ireversibila, este conectata la aparate, iar functiile cardio-respiratorii sunt sustinute in mod artificial, intrucat nu exista activitate cerebrala”, au explicat reprezentantii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, intr-un comunicat.
loading...
Potrivit oradesibiu.ro, mama Dianei a cerut sa nu fie realizata autopsia trupului fiicei sale. Medicii au decis, insa, sa faca acest lucru. In mod normal, se face autopsie oricarui pacient care moare in spital. Legea da, insa, posibilitatea apartinatorilor sa ceara in scris, scutirea de autopsie a celui decedat in spital. Diana Ghisoiu a ajuns la Spitalul Miliar din Sibiu pe 4 ianuarie. Fata nu se simtea bine din cauza unei raceli, acuzand dureri puternice de cap si febra. Medicii au diagnosticat-o cu meningita si i-au prescris un tratament. Medicii au decis ca tanara sa fie transferata la Spitalul Judetean de Urgenta din Sibiu si au chemat ambulanta. Cazul nu a fost, insa, considerat o urgenta. Fata a inceput sa se simta din ce in ce mai rau si a ajuns abia spre seara cu o ambulanta cu medic la Spitalul Judetean. Dupa ce a fost transferata la Spitalul Judetean, Diana Ghisoiu a intrat in coma, iar doua zile mai tarziu, pe 6 ianuarie, a fost declarata moartea cerebrala.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro