Doliu in muzica populara! Sotul Brindusei Covalciuc Ciobanu a murit

Brindusa Covalciuc Ciobanu este rapusa de durere, dupa ce sotul artistei s-a stins din viata.

Barbatul a murit, vineri dimineata, rapus de o boala grava. Anuntul mortii a fost facut chiar de catre artista Brindusa Covalciuc Ciobanu, pe o pagina personala de socializare.

„Dumnezeu a hotarat ca dragul meu sot, Cristinel Ciobanu, cu care am fost impreuna la bine si la greu 33 de ani, sa plece dupa o grea si lunga suferinta in lumea fara dor, lasandu-ne cu sufletul pustiit.

Daca doriti sa va luati adio o puteti face din aceasta seara pana marti 29 ianuarie la capela Bisericii Sf Ioan din Botosani (cartierul Stejari). Va multumesc tuturor!”, a scris Brandusa Covalciuc Ciobanu pe pagina personala de Facebook.

„O veste trista in aceasta dimineata. Sotul bunei mele prietene, Brindusa Covalciuc Ciobanu, a plecat pe drumul cel fara intoarcere.Dumnezeu sa-l odineasca in pace! Sincere condoleante familiei indoliate”, a scris Valeria Arnautu, colega si prietena Brindusei Covalciuc.

loading...
Si artista a avut probleme de sanatate
„Am fost la un pas de diabet, dar aveam si probleme grave cu ficatul. Mi-era teama sa nu fac accident vascular. Nu mai am glicemie mare, mananc normal, sunt un alt om”, povestea artista pentru Click!.

Brandusa Covalciuc cantarea 102 kg inainte de interventia chirurgicala. Operatia de micsorare a stomacului onsta in sectionarea pe cale laparoscopica, cu indepartarea portiunii dorsale, ce constituie aproximativ 80% din volumul organului. In urma procesului, centrii foamei sunt eliminati. In circuitul digestiv ramane un tub gastric cu un volum redus, de doar 100 ml, ce te obliga sa consumi alimente in cantitati foarte mici.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro