Drama pe care o traieste Pamela din Dallas. A ajuns la 68 de ani si duce o batranete in singuratate!

Victoria Principal a fost una dintre cele mai cunoscute si indragite actrite din Statele Unite, asta datorita rolului Pamela Ewing din celebrul serial Dallas. Pe atunci actrita avea numai 27 de ani si era una dintre cele mai hot aparitii TV.

Pentru prestatia sa din celebrul serial s-a ales cu un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita in anul 1983. Totusi, celebritatea nu i-a adus si fericire pe plan personal. Desi in film avea o casnicie fericita cu Bobby, in realitate, Pamela nu a avut prea mare noroc in dragoste.

A fost casatorita de doua ori, divortand de fiecare data. Din niciun mariaj nu au rezultat copii, asa ca, acum, la 68 de ani, actrita se vede nevoita sa isi traiasca batranetile singura.

Dupa succesul serialului Dallas toata lumea s-ar fi asteptat ca ea sa aiba succes in lumea filmului, dar acest lucru nu s-a mai intamplat. In 2001 s-a retras de tot din lumea filmului si si-a dedicat viata afacerilor. Victoria si-a lansat propria linie de cosmetice numite Pricipal Secret, linie pe care o promoveaza intens pe retelele de socializare.

loading...
Faptul ca detine o linie de cosmetice o fac pe Victoria Principal sa arate extrem de bine la 68 de ani. Actrita nu are niciun rid pe fata si are o silueta de vis, la fel ca in tinerete.

Despre ea se stie ca este si adepta operatiilor estetice asa ca si asta ar putea fi unul dintre secretele sale.

Pe langp bisturiu si cosmetice, Victoria Principal are un stil de viata sanatos, atat in ceea ce priveste alimentatia, cat si activitatea fizica.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro