Dramele se tin lant de Bogdan, tanarul care se lupta pentru viata lui.

Bogdan Marghiol are doar 20 de ani, insa viata i-a aratat partea sa urata. El a fost diagnosticat cu cancer la testicule.

Vestea crunta a fost data de medici chiar de Craciun. Acestia i-au sfatuit familia sa il ia acasa, pentru ca sansele de supravietuire sunt minime. Familia si prietenii nu au acceptat decizia medicilor si s-au mobilizat sa-l ajute. Asa se face ca au adunat suma necesara transferului catre o clinica din Turcia. Acolo, medicii i-au dat o veste minunata.

„A ajuns cu bine sambata la ora 10. Acolo i s-a administrat un tratament, iar dupa au inceput investigatiile, tomograf la cap, RMN, analize, etc. Duminica dimineata am aflat rezultatul tomografului la cap, iar medicii nu i-au gasit nici o tumoare. Au spus ca sunt doua vase de sange incalecate, care au format un cheag de sange, care va fi scos prin interventie chirurgicala.

Medicii din Turcia ne-au zis ca Bogdan nu are creierul afectat, nici ficatul, nici plamanii, nici rinichii decat intr-o masura foarte mica, gradul 1-2, nu 4 cum ni s-a spus in tara, are o foarte mica problema la fiere, dar in rest toate organele sunt foarte bune. Pe cand, in Romania ni s-a spus ca o parte din rinichi este blocat si ca unul nu functioneaza, plamanii sunt foarte afectati, au zis ca aproape toate organele sunt foarte afectate.”, a declarat sora lui Bogdan.Pe pagina de socializare a lui Bogdan apare un mesaj extrem de emotionant postat de el in urma cu trei ani atunci cand tatal sau a incetat din viata.

loading...
„Astazi s-au facut 7 luni, 7 luni de chin, durere, dor si suferinta. Acum ar fi putut fi toate bune si frumoase, dar daca Dumnezeu asa a vrut, asa a fost, nu a vrut sa te mai lase langa noi, sa continuam ce am inceput impreuna si sa fim familia fericita cum eram odata. Stiu ca esti langa noi de acolo de sus si ca ne pazesti, dar vreau sa fii langa mine si sa te iau in brate, mi-e dor tine, de tot ce faceam impreuna pana chiar si de injuraturile tale imi este dor TATI, te rog sa imi dai putere in continuare si sa stam cu totii langa mami, pentru ca asta ti-a si fost ultima dorinta. Degeaba scriu romane ca durerea din suflet nu are cum sa dispara. Nu imi doresc nimic de Mos Nicolae decat sa imi apari in vis, sa te strang in brate si sa iti spun la multi ani si sa iti multumesc pentru toate clipele frumoase, dar sa speram ca Dumnezeu va fi cu noi si va avea grija de noi. IMI ESTE DORRRR DE TINE TATI !!!!”, a scris Bogdan.
Sa-l ajutam pe Bogdan!
Bogdan este in prezent la o clinica din Turcia si are in continuare nevoie de ajutor, pentru ca familia nu are o situatie materiala foarte buna. Toti cei care vor sa-i ofere un sprijin o pot face folosindu-se de datele de mai jos:

RO86BRDE140SV74081851400 pentru euro, pe numele ELIS OTURBAI.

RO90BRDE140SV74081771400 pentru lei, pe numele ELIS OTURBAI.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro