Italian ruinat de o romanca din Gorj. L-a pacalit cu o suma uriasa de bani.

Simona Margaian Tiriplica, in varsta de 30 de ani, din comuna Scoarta, judetul Gorj a fost retinuta pentru 24 de ore sub acuzatia de inselaciune, dupa ce a ruinat un italian in varsta de 73 de ani, caruia i-a promis ca se vor casatori si vor avea copii, insa a reusit sa il insele cu aproximativ 800.000 de euro.

Tanara din Gorj este acuzata ca l-a pacalit pe Francesco Thiela, un italian cu 40 de ani mai in varsta, cu o suma uriasa de bani si a fost arestata. „In perioada mai 2015 – septembrie 2017, in mod repetat a indus in eroare cetateanul italian, deposedandu-l pe acesta de suma de 780.000 de euro”, se arata intr-o informare a Politiei.

Simona Margaian Tiriplica s-a folosit de ‘sentimentele de dragoste si pasiune dezvoltate de cetateanul italian Francesco Thiela Alberto, in varsta de 73 de ani’, promitandu-i ca se vor casatori si vor avea copii. Totusi, tanara a dus o viata de lux in toata perioada in care l-a pacalit pe italian, reusind sa isi deschida saloane de coafura in Bucuresti sau in Dubai, potrivit presei locale. Mai mult, romanca si-a construit o vila la Scoarta in Gorj.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro