Lia Olguta Vasilescu se casatoreste cu Claudiu Manda.

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a confirmat, pentru Libertatea, ca se casatoreste anul acesta, civil si religios, cu senatorul PSD Claudiu Manda (d).

Cununia civila va avea loc la Craiova, judetul Dolj, in luna februarie, si cel mai probabil va fi oficiata de primarul Craiovei, Mihail Genoiu. O luna mai tarziu, va avea loc si cununia religioasa, tot la Craiova, nasi fiindu-le Ovidiu si Larisa Flori. Tatal spiritual cl cuplului a fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor si primar al comunei doljene Isalnita.

Pana la aceasta ora, cei doi oameni paolitic nu au stabilit localurile unde vor avea loc petrecerile, pentru cele doua evenimente. Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au fiecare cate un copil din casniciile anterioare. Claudiu Manda are un baietel, Andu, in varsta de 14 ani. In 2015, Claudiu Manda a divortat de Adina, actualul manager al Spitalului Victor Babes. Lia Olguta Vasilescu a fost casatorita cu Ovidiu Razvan Wlassopol, un fost jurnalist care acum e membru al Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara. Cei doi, care au divortat in 2016, au impreuna un baietel, Robert, in varsta de 9 ani.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro