Mama Ioanei Condea a ajuns in Germania, pentru a repatria cadavrul fiicei!

Mama Ioanei Condea a ajuns in Germania pentru a lua trupul neinsufletit al fiicei sale.

Mama Ioanei Condea a luat primul avion spre Koln, pentru a repatria trupul neinsufletit al fiicei sale, moarta pe patul de spital din Germania. Durerea mai mare a fost in momentul in care mama fetei batute cu simt de raspundere de catre proxenetul Robert Tanase si bagata in coma pentru o perioada de mai bine de cinci ani s-a izbit de o problema mare peste granitele Romaniei.

Mama Ioanei Condea nu stie sigur daca poate accesa contul cu bani al fiicei sale, unde s-au adunat bani proveniti din donatii. Daca ar putea face acest lucru, mama tinerei batute de proxenetul roman din Germania ar putea sa-si repatrieze fiica, pentru a avea o inmormantare.

”Va merge la banca in incercarea de a accesa contul Ioanei, acolo unde s-au adunat, de-a lungul timpului, bani proveniti din donatii. Cu acesti bani s-ar putea face repatrierea ei, daca va reusi sa-i acceseze. Mama Ioanei este tutorele ei doar in Romania, in Germania i-a fost tutore avocata fetei. De aceea se va izbi de obstacole la banca”, a declarat o sursa din randul familiei pentru Cancan.

loading...
”Zicea ca vrea sa ii faca lui David o viata mai buna, de aceea a si plecat acolo. Nu stiu daca poate sa doarma linistita pe perna, pentru ca ea a luat-o acolo. Prima oara cand a dat sa fuga, i-au fost rupte coastele in partea stanga. A doua oara, cand a dat sa fuga, a fost arsa cu acetona. A treia oara a fost lovita in cap”, a mai spus mama ei.
”Isi aduce aminte, ca mami era in scaun cu rotile. Ca i-a facut injectii. Tine minte si stie. Sper sa i se faca dreptate. N-o sa am liniste pana nu se face dreptate. Sa sufere si ei cat a suferit copilul meu si cat suferim noi. Nu vreau sa imi imaginez ce va urma. Trebuie sa mergem inainte pentru David, el ne-a mai ramas”, a continuat mama Ioanei cu lacrimi in ochi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro