MAMA LUI GABI RIPAN SI-A CONDUS FIICA PE ULTIMUL DRUM!

Gabi Ripan, tanara in varsta de 20 de ani care a murit in accidentul de la Cluj, a fost condusa, sambata, 26 ianuarie, pe ultimul drum. Mama lui Gabi, distrusa de durere, abia mergea in spatele cosciugului si o striga cu ultimele puteri: „papusa lui mama”.

Imbracata in haine de doliu si sustinuta de sotul ei sa nu se prabuseasca, Lili Ripan a a trait cea mai neagra zi din viata ei: si-a inmormantat fiica de numai 20 de ani, potrivit spynews.ro. Tanara a fost a fost inmormantata intr-un sicriu alb. Zeci de persoane au adus sute de buchete de flori si coroane, pentru tanara care avea un intreg viitor inainte si al carei destin s-a oprit brusc, la doar 20 de ani.

O coroana de flori in forma de inima in interiorul careia, cu trandafiri rosii, a fost scris numarul 20, varsta lui Gabi Ripan, a facut pe toti cei prezenti sa planga.

Gabriela Ripan, fiica patronului firmei Autotehnorom Suceava, Vasile Ion Ripan, a murit, duminica noaptea, intr-un accident rutier produs de un tanar despre care politia suspecteaza ca a consumat droguri inainte de a urca la volan.

loading...
Soferul, un tanar de 19 ani din Floresti, conducea dinspre Gilau spre Cluj-Napoca un autoturism Mercedes. Bolidul de lux era al Gabrielei Ripan si l-a primit cadou de la parintii ei atunci cand a implinit 18 ani. Tanarul a intrat intr-o depasire, dar masina a derapat pe sosea, a iesit de pe carosabil si s-a oprit intr-un stalp

In urma accidentului, Gabriela a murit pe loc, iar prietenul ei este internat in spital, cu multiple traumatisme. Gabrilea Ripan avea doar 20 de ani si era studenta la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro