Mesajul Cristinei Topescu: „Ma ajuta si pe mine asta, imi mangaie sufletul”

Cristina Topescu le-a facut marturisiri celor care ii urmaresc activitatea in mediul online. Jurnalista a afirmat ca ii alina sufletul sa posteze imagini cu ea si regretatul sau tata, Cristian Topescu. In ultimele saptamani, Cristina Topescu a dat publicitatii mai multe fotografii de colectie in care apare alaturi de tatal sau, celebrul comentator sportiv Cristian Topescu.

„M-ati rugat sa va mai arat poze cu tatal meu, va multumesc, ma ajuta si pe mine asta, imi mai mangaie sufletul. Cum de postari politice nu prea am stare, ca prea au inceput sa se revarse zoaie din toate directiile, aleg sa postez amintiri cu tatal meu, un om care a trecut prin viata fara sa renunte vreodata la ONOARE”, a explicat Cristina Topescu. Cristina Topescu este o cunoscuta jurnalista si prezentatoare de televiziune.

Este fiica cea mare a regretatului comentator sportiv Cristian Topescu. Cristian Topescu s-a stins din viata in ziua de 15 mai a anului trecut, la varsta de 81 de ani. Legendarul comentator sportiv a fost internat la Spitalul Elias din Capitala. Cristian Topescu a fost inmormantat in data de 18 mai, la Cimitirul Ghencea Militar din Bucuresti. Cristian Topescu a fost casatorit de trei ori si a avut trei copii.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro