Mocneste scandalul la „Puterea Dragostei”!

Rafa, intalnire misterioasa cu Daniel? Fanii se jura ca i-au vazut impreuna.

La doua saptamani de cand a plecat din casa emisiunii „Puterea Dragostei”, Rafaela este in continuare in centrul atentiei. Pe contul ei de insta este un adevarat razboi intre cei care o sustin si o implora sa se intoarca la emisiune si cei care nu mai vor nici in ruptul capului sa o vada in casa.

Unii urmaritori ii reproseaza in termeni duri lui Rafa si ca nu raspunde niciodata la mesaje, iar altii ii pun obsesiv o intrebare care o sa nasca multe controverse.

Mai multi urmaritori ai tinerei spun ca au vazut-o pe aceasta, intamplator, la intalnire cu Daniel, concurentul eliminat in urma cu o saptamana din casa, nimeni altul decat barbatul de care este indragostita Marina.

loading...
„Rafa, este adevarat ca ai iesit cu Daniel in oras??? Foarte multa lume a spus ca te-a vazut cu el. As aprecia daca ai raspunde si nu ai da doar aprecieri la comentarii”, a scris o fana a celui mai tare show matrimonial al momentului.

Marina si Daniel au fost surprinsi de mai multe ori in ipostaze tandre, frumoasa blonda suferind cumplit cand a fost eliminat din show-ul matrimonial chiar barbatul pentru care nutreste sentimente puternice. Cei doi pareau sa aiba un viitor impreuna, dar o eventuala intalnire a lui Daniel cu Rafa ar complica mult situatia.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro