Monica Anghel, marturisiri emotionante despre familie si viata de artist

Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Are o familie fericita si o cariera de peste 33 de ani. Interpreta a marturisit ca a fost sustinuta intotdeauna de parintii ei, indiferent de cat de greu i-a fost.

„Eu am inceput sa cant in urma cu 33 de ani, aveam 14 ani atunci. De atunci am inceput sa cant… Familia m-a sustinut foarte mult.

Eu provin dintr-o familie de artisti. (…) Fiul meu este pasionat de echitatie. Este extraordinar de talentat la desen si la modelaj.
loading...
E micut inca, are 8 ani, are toata viata inainte”, a spus Monica Anghel pentru Antena Stars. In ultima perioada, Monica Anghel s-a transformat total, dupa ce a slabit aproape 30 de kilograme. Artista a povestit ca a tinut dieta si a apelat la un nutritionist. A tinut un regim personalizat care a ajutat-o sa scape de kilogramele in plus dintr-un motiv bine intemeiat. In 2017, Monica Anghel a suferit o interventie chirurgicala la coloana. Binecunoscuta artista a marturisit ca s-a temut ca nu va mai putea merge vreodata.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro