Pierce Brosnan si sotia lui au sarbatorit 25 de ani de cand sunt impreuna.

La 65 de ani, actorul Pierce Brosnan este un barbat implinit. Desi a trecut prin momente traumatizante dupa moartea primei sale sotii, a avut curajul sa iubeasca din nou. Iar Universul l-a rasplatit, dovedindu-se ca a facut alegerea corecta. Keely Shaye Smith, de profesie jurnalist, ii e alaturi de 25 de ani.

Joi, actorul a postat pe Instagram o fotografie in care isi imbratiseaza sotia si in care ii multumeste pentru cei 25 de ani de dragoste. ”Multumesc pentru iubire, dragostea mea din ultimii 25 de ani si de acum inainte”, scrie el pe Instagram, terminandu-si postarea cu o inimioara si o floare, semn ca e un barbat complet, care poate fi deopotriva periculos si sarmant in rolul agentului 007 din seria James Bond, dar si un romantic incurabil, cu inima de copil.

Pierce Brosnan si Keely Shaye Smith au inceput sa se intalneasca la mijlocul anilor 90, iar in august 2001 s-au casatorit. Anterior, Pierce fusese casatorit cu Cassandra Harris, insa actrita a murit de cancer ovarian dupa 11 ani de casnicie, in decembrie 1980.

Pentru actor, moartea sotiei sale a fost o trauma in sine. Keely a fost cea care l-a ajutat sa se vindece.

loading...
L-a cunoscut pe actor prin prisma meseriei sale. Pierce a pornit la drum cu Keely foarte nesigur, nestiind daca va mai putea sa iubeasca vreodata. De atunci insa, calatoria celor doi dureaza, Pierce si Keely formand unul dintre cele mai bine sudate cupluri de la Hollywood.

De altfel, Keely se tine departe de lumina reflectoarelor, insa intotdeauna e cu un pas in spate, sprijinindu-si sotul in tot ce face.

Pierce Brosnan este tatal a cinci copii. Sean este rezultat din prima casatorie. Tot in timpul primei casatorii i-a adoptat pe Charlotte si pe Chris, copiii Cassandrei. Din pacate, Charlotte a murit din cauza aceleiasi boli care a ucis-o si pe mama sa, cancerul ovarian. Din al doilea mariaj au rezultat doi fii: Paris si Dylan, care amandoi practica modellingul.

Foto: Instagram/Hepta/ Sursa: libertateapentrufemei.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro