Prima reactie a Loredanei Chivu dupa ce s-a scris ca a fost batuta de Salam!

Un nou scandal a izbucnit in showbiz-ul romanesc. In presa au aparut informatii ca Florin Salam ar fi batut-o pe Loredana Chivu.

Dupa scandalul izbucnit, Loredana Chivu a postat o amintire de la Revelionul de anul trecut.

La postarea Loredanei Chivu au comentat mai multe persoane, unele abordand subiectul Florin Salam.

„Ce-ai facut ma Loredano? Te-a palmuit Salam? Te-ai injosit sa-l saruti?” si „Ai primit o pereche de palme de la regele adevarat” au fost cateva reactii ale prietenilor virtuali ai Loredanei Chivu.

loading...
Loredana Chivu a publicat si cateva imagini cu ea dupa scandalul izbucnit. Imaginile au adunat rapid zeci de like-uri.

Florin Salam a negat vehement orice incident cu Loredana Chivu in noaptea de Revelion.

„Va salut, prietenii mei! La multi ani! Mi-e dor sa va fac zile fericite celor care asteptati melodii frumoase de la mine. Am avut o perioada in care am stat plecat in strainatate si nu am mai intrat in studio. In curand, piese noi pentru fanii mei!

In acelasi timp vreau sa anunt ceva pentru cei din presa. Sa nu mai incornorati orice vorba neadevarata pentru ca sunt un nume prea mare si se face valva prea mare uneori, asa ca tineti-va cuvintele sub perna pentru ca eu nu ma cert cu prietenii mei. Ce s-a intamplat de Revelion a fost o petrecere frumoasa, o distractie. Va rog frumos sa nu mai imbarligati oamenii si prietenii de atatia ani de zile. Va multumesc mult pentru intelegere si nu uitati ca a fost o seara frumoasa, nu a fost nicio neplacere in seara de Revelion”, a declarat Florin Salam intr-un video.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro