Razvan Botezatu face declaratii despre fostul iubit!

Primele imagini cu barbatul care s-a iubit cu Razvan Botezatu! ”Raluca Dumitru m-a acoperit atunci”

Razvan Botezatu a recunoscut, de curand, ca este gay, lucru pe care, de altfel, l-a tot ascuns. Acum insa, eliberat de aceasta povara, vedeta TV povesteste despre iubitul pe care l-a ascuns cu ajutorul Ralucai Dumitru, recunoscand ca ea il ”acoperea” cand avea nevoie.

Mai exact, Razvan Botezatu, acum cativa ani, a mers in concediu alaturi de Raluca Dumitru, in Turcia, la un hotel de lux de acolo. Si, pe atunci, toata lumea sugera ca intre Razvan si Raluca ar fi mai mult decat o relatie de amicitie sau de colegialitate, ei alimentand cu buna-stiinta zvonurile care ii dadeau ca si cuplati.

Doar ca adevarul era cu totul si cu totul altul. Mai exact, in vacanta cu pricina erau trei. Raluca, Razvan si iubitul acestuia, un belgian, frumoasa fosta asistenta TV fiind, de fapt, doar paravanul dupa care se ascundea Botezatu pentru a-si trai povestea de dragoste de atunci. ”Eram cu un belgian, de culoare. Ne intelegeam bine, ne-am distrat de minune in vacanta aceea, cu el si cu Raluca. raluca m-a acoperit atunci, cred ca nu banuia nimeni ce a fost de fapt. De belgian m-am despartit cu ceva vreme in urma, dar am ramas in relatii bune”, ne-a povestit, razand, Razvan Botezatu.

loading...
Mai mult decat atat, cum la acea vreme Razvan era innebunit sa faca tot felul de scenete haioase, iubitul lui a devenit si actor de ocazie, jucand rolul unui barbat care o cucereste pe Raluca, chiar sub ochii ”logodnicului” ei, adica Botezatu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro