Romanca de 45 de ani care strange zeci de mii de oameni pe live primeste mesaje halucinante!

Mirela – 45 de ani si zeci de mii de privitori! Femeia isi arata partile de la mama natura pe net si e taxata pentru fiecare gest in parte.

O romanca in varsta de 45 de ani a devenit senzatie pe internet, dupa ce a inceput sa faca aproape zilnic live-uri pe Facebook, in timp ce fumeaza, asculta manele, si se injura cu oamenii in comentarii!

Mirela ”Dracu’ pe uscat” are doua tabere care o „sustin”. Prima este formata din persoanele care sunt pe aceeasi lungime de unda cu bruneta, insa, ceilalti, sunt cei care ii trimit cele mai multe mesaje negative.

”Mai femeie dar chiar nu te uiti la varsta asta sa te comporti asa, nu ai si tu rude de care sa iti fie rusine”, ”Vezi ca ai niste par”, ”Barbatul meu daca te-ar vedea nu la cum arati!”, ”Ma scuzati stimata doamna, dar am impresia ca sta cineva pe pieptul dumneavoastra”, ”De aia merg toate perfect in Romania…ca e plina tara de valorosi, umflati de pita cu untura si figuri de Miami!”, sunt doar o parte din mesajele internautilor.

loading...
Dar, stai! Asta nu e tot: Mirela ”Dracu pe uscat” a devenit ”recomandata” pe paginile de socializare. Ba mai mult, exista o pagina pe Facebook unde oamenii noteaza ”review-uri” despre ea, taberele fiind impartite si aici. Chiar daca a fost ”recomandata” de 11 persoane, lucrul acesta n-o influenteaza cu nimic, caci face alte zeci de mii de vizualizari prin live-urile ei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro