Trupa ABBA urmeaza sa lanseze melodii noi, dupa 35 de ani

Celebra formatie a anilor ’70 a comunicat presei ca, dupa o pauza de 35 de ani, de cand membrii trupei n-au mai inregistrat nicio piesa noua, urmeaza sa lanseze doua melodii noi. Piesele au fost deja inregistrate si vor fi lansate spre sfarsitul anului.

Mai mult decat atat, ABBA vrea sa demonstreze tuturor ca e in pas cu digitalizarea, drept urmare membrii formatiei vor sa sustina un show virtual, la care lucreaza deja experti din Silicon Valley, conform Daily Mail. Pentru acest show, ei vor arata exact ca in anii ’70, atunci cand erau adorati de o lume intreaga

Intr-un interviu pentru o televiziune suedeza, membrii ABBA au declarat, citati de Daily Mail, ca decizia de a lansa un show virtual i-a entuziasmat peste masura. „Ne-am dat seama ca, dupa 35 de ani, ar fi interesant sa ne unim din nou fortele si sa intram in studio. Si exact asta am facut”. Una dintre cele doua melodii noi se numeste „I Still Have Faith In You”, piesa pe care cei 4 membri o vor interpreta in cadrul unui show produs de NBC si BBC, si care va fi difuzat in luna decembrie a acestui an. Formata in 1972, in Suedia, ABBA a depasit toate barierele muzicale cu piese ca „Waterloo”, „Dancing Queen”, „Money, Money, Money”, „Chiquitita” sau „Happy New Year” – piesa care devenit imnul trecerilor dintre ani.
loading...
Componentii trupei nu s-au schimbat niciodata de-a lungul anilor. Ei sunt Anni-Frid Lyngstad (72 ani, vocal), Agnetha Faltskog (68 ani, vocal), Benny Andersson (71 ani, clape, vocal) si Bjorn Ulvaeus (73 ani, chitara, vocal).

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro