Adriana Bahmuteanu se gandeste la o alta casatorie!

Adriana Bahmuteanu se gandeste la o noua casatorie. Bruneta a marturisit ca a mers la biserica sa se roage, alaturi de mama, crezand in minuni.

Adriana Bahmuteanu este o persoana credincioasa si o mama foarte iubitoare. In urma cu o seara, bruneta a marturisit ca isi doreste sa se casatoreasca. Pentru acest lucru, vedeta a mers la biserica pentru a se ruga.

“Vreau sa ma casatoresc. Minunile se intampla cand ai sufletul curat si te rogi cu adevarat. Am avut o perioada in care faceam cu mama turul bisericilor, in ultima vreme am devenit din nou crestin practicant. Sunt altele cu cinci copii care si-au gasit barbat”, a declarat Adriana Bahmuteanu in cadrul unei emisiuni tv.

Silviu Prigoana a atacat imediat situatia in care se afla familia lui: „O mama isi leaga copilul de maini si de picioare. Se urca peste el. Nu e constienta! Copiii sunt in siguranta in momentul de fata. Nu am ce sa caut la doctor cu copiii. Copiii sunt oameni normali”.

loading...
Replica Adrianei a venit insa imediat. ”Ce interes as avea acum sa recunosc la tv ca fiul meu vrea sa se sinucida si ca repeta asta mai tot timpul, chiar daca stiu ca peste ani de zile poate imi va reprosa asta?Am filmari depuse la instanta in care copiii se bat sau distrug obiecte! Le-am pastrat tocmai fiindca vreau sa demonstrez instantelor judecatoresti ca ambii copii au nevoie de tratament de specialitate. Am multe procese verbale de la executori judecatoresti in care copiii declara ca nu vor la tatal lor fiindca acesta ii bate si este violent!!! Din pacate, acestea sunt consecintele unui divort toxic: copiii sufera cel mai mult!!!”, a scris prezentatoarea pe adresa ei de socializare.
Cert este ca Adriana Bahmuteanu este afectata de problemele cu baietii si, de aceea, a luat o decizie radicala! In uma cu cateva saptamani, a plecat in Israel, la Mormantul Sfant din Ierusalim. Persoane de la fata locului sustin ca ea avea ochii in lacrimi si era extrem de trista. Drept dovada, imediat, pe Facebook, a postat o imagine, in dreptul careia a scris ”Vreau o minune in viata mea”, ca o dorinta clara ca poate, cu un ajutor divin, situatia in familia ei se va rezolva!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro