Alina Chivulescu s-a maritat cu Dan Chisu cu acordul fiului ei. N-a imbracat rochia de mireasa si nici n-o va face!

Iubirea dintre Alina Chivulescu si Dan Chisu a trecut testul timpului, iar din noiembrie anul trecut cei doi formeaza oficial o familie, casatoria la Starea Civila avand loc in secret. Inainte de a face marele pas, actrita s-a consultat cu fiul ei.

Casatoria celor doi a luat prin surprindere multa lume, la finalul anului trecut. Alina si Dan se hotarasera de ceva vreme, dar au avut de asteptat momentul potrivit pentru a semna actele ca sot si sotie. „Nu a fost spontan absolut nimic, ne-am decis mai de mult, dar, ca sa fiu sincera pana la capat, am asteptat sa faca baiatul meu 18 ani, pentru ca l-am vrut pe el alaturi de mine. Asta a fost. A reactionat foarte bine, banuiesc ca se astepta ca, la un moment dat, sa se intample si asta. Acum, sa vedem cum o sa reactionez eu cand imi va spune el: „Mama, ma insor!”. Vedem. O sa fie misto”, a declarat actrita, pentru Libertatea.

Alina Chivulescu si Dan Chisu vor celebra casatoria alaturi de prieteni, insa nu va fi o nunta propriu-zisa, pentru ca nici unul, nici celalalt nu tin la traditii. „O sa facem la un moment dat o petrecere la care sa ne chemam niste prieteni apropiati si cam asta va fi, ca traditie. Nu mi-am dorit niciodata sa imbrac rochia de mireasa. Nici la prima casatorie nu am fost mireasa”, ne-a marturisit Alina.
loading...
In schimb, in piese de teatru si in filme, vedeta a trait de multe ori aceasta experienta. „Am imbracat destul de multe rochii de mireasa, probabil ca asta mi-a diminuat curiozitatea si apetitul. Si am imbracat, in general, foarte multe rochii frumoase. Eu cel mai bine ma simt in jeansi si bascheti, nemachiata”, a conchis ea.

sursa: libertatea.ro / Foto: Sorin Cioponea

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro