ANTONIA, IN LACRIMI DUPA CE ALEX VELEA SI-A FACUT UN NOU TATUAJ

Alex Velea a facut-o pe Antonia sa planga de fericire, dupa ce el a mers si si-a facut un nou tatuaj. Frumoasa cantareata a dezvaluit intr-un interviu acordat recent ce a simtit si cum a reactionat cand a vazut ce si-a desenat pe trup tatal baietilor ei. In colectia lui de tatuaje, artistul are unul cu chipul partenerei sale, iar altele doua cu fetele baietilor lui: Dominic si Akim.

In varsta de 34 de ani, Alex Velea a impresionat-o pana la lacrimi pe iubita lui, dupa ce si-a tatuat chipul fiicei acesteia, pe care o are din mariajul cu Vincenzo Castellano. Maya si “tatal vitreg” au o relatie foarte speciala, potrivit marturisirilor facute chiar de Antonia. In plus, acest lucru s-a observat si in imaginile pe care cei doi iubiti le-au facut publice atunci cand au mers la ea in Italia.

“Ei au avut o chimie de la inceput. Maya fiind copil, stii cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simtit un om bun si Alex la fel, este topit dupa copii si a fost ca si cum se cunosteau deja. Si, recent, Alex si-a facut un tatuaj cu fata ei si a fost ceva wow pentru mine, am ramas fara cuvinte”, a marturisit Antonia cu lacrimi in ochi pentru jurnalistii de la VIVA!.

Alex Velea a dezvaluit ca regreta ca nu a vizitat-o mai des pe “fiica vitrega“”, pentru ca ii place la nebunie rolul pe care il are. In plus, a subliniat artistul, Maya este destul de atasata de el.

loading...
“Am fost de foarte multe ori, nu de atatea ori de cate mi-as fi dorit eu, pentru ca mi-e foarte, foarte draga si cred ca sentimentul este reciproc. Cand eram pusti, nu-mi imaginam situatia asta, dar acum, fiind pus in fata faptului implinit, imi place totul”, a povestit cantaretul in cadrul aceluiasi interviu.
Antonia si Alex Velea se iubesc de ani buni si au impreuna doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) si Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cantareata mai are o fiica, pe Maya, din casnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi fosti soti au o disputa care dureaza de cativa ani. Maya Rosaria Castellano s-a nascut pe 28 august 2010. In prezent, ea locuieste in Italia alaturi de bunicii lui Vincenzo.

sursaL cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro