Carmen de la Salciua, complexata!

Carmen de la Salciua a recunoscut ca a avut foarte multe complexe.

Carmen de la Salciua a fost mereu criticata ca foloseste excesiv programele de editare si ca posteaza fotografii care nu au nicio legatura cu realitatea.

Artista a recunoscut ca era complexata de kilogramele in plus, asa ca a decis sa ia masuri. S-a apucat sa tina cura de slabire, face tratamente corporale, iar acum rezultatele au inceput sa apara.

„Sunt des judecata si criticata ca iubesc prea mult photoshopul si il folosesc abuziv in pozele pe care le pun pe site-urile de socializare!

Aveam anumite complexe: ba solduri, ba picioare, ba maini etc… Si photoshopul salva orice complex existent! Insa viata mea de pe facebook nu coincidea cu viata mea reala… Si tocmai de asta am hotarat sa pun o poza 100% naturala, fara nici un gram de photoshop!

loading...
In urma unui program de slabit, in urma unor tratamente cu lpg si criolipoliza am reusit sa slabesc pana la modul in care imi place ce vad in oglinda!
Candva caloriferele erau strambe, copacii strambi, masinile aveau o roata mai mare, una mai mica, dar acum am hotarat sa ma afisez in fata voastra asa cum sunt eu cea Reala, chiar daca pe ici pe colo mai e de “munca“… cu ambitie voi reusi!

Sunt indragostita de ambitia pe care o am si multumesc acestor proceduri de slabire! Mi-am recapatat increderea in mine!”, a scris Carmen de la Salciua.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro