Ce a facut Aurelian Temisan inainte de finala nationala Eurovision 2019.

Aurelian Temisan este unul dintre prezentatorii finalei nationale Eurovision 2019. Inainte de marele eveniment, artistul a crestinat un baietel.

Cantaretul Aurelian Temisan si sotia sa, actrita Monica Davidescu, au avut parte de o duminica incarcata. Artistul, care duminica seara prezinta finala nationala Eurovision 2019, si-a facut timp ca in cursul aceleasi zile sa boteze un baietel. Cantaretul si sotia sa au crestinat copilul unor prieteni.

„In seara asta e finala Eurovision. Va fi un super show. ??? Eu, intre repetitia pentru finala si finala insasi, am si crestinat un fiu. E baietelul prietenei mele Dana Popa si al lui Mihai. Cat de minunat poate fi sentimentul… ?? Iata-ne la biserica, cu Monica si Dora, avand grija ca micutul proaspat Thomas Dominic sa isi gaseasca locul printre crestini si sa fie ocrotit de Bunul Dumnezeu. ? Asa sa ne fie!”, a spus Aurelian Temisan. Duminica, 17 februarie, are loc finala Selectiei Nationale Eurovision 2019. Finalistii Eurovision Romania 2019 au fost alesi in urma a doua semifinale care au avut loc la Iasi si Arad. Finala Selectiei Nationale va avea loc in Bucuresti, la Sala Polivalenta.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro