Cine e, de fapt, croitoreasa de la Romanii au talent, care a reusit sa primeasca primul Golden Buzz

Ana Maria Pantaze este concurenta care a primit primul Golden Buzz in noul sezon al emisiunii Romanii au talent, dupa ce i-a impresionat pe jurati cu vocea ei.

Ana Maria Pantaze este concurenta care a primit primul Golden Buzz in noul sezon al emisiunii Romanii au talent, dupa ce i-a impresionat pe jurati cu vocea ei.

Croitoreasa in varsta de 38 de ani este din Bucuresti si, pana sa ajunga la Romanii au talent, viata i-a fost presarata de momente dificile.

Femeia a povestit ca traieste din salariul modest de croitoreasa, iar de cativa ani si-a dezvoltat pasiunea pentru muzica.

loading...
„Nici acum nu imi dau seama cum. Am inceput cantand prin casa, prin baie, fredonand, pe urma am ajuns la karaoke. Lumea a inceput sa spuna ca am voce si ca ar trebui sa fac ceva cu ea, dar am zis ca eu vin «de fun» la karaoke, nicidecum sa impresionez pe cineva. M-au impins de la spate prietenii: «Du-te, du-te si fa ceva!». Si m-am dus. (n.r.: rade)”, a marturisit concurenta.
In copilarie, parintii Anei Maria Pantaze au vrut sa o indrume si dansuri clasice, insa din cauza costurilor prea mari ale cursurilor si echipamentelor, ea a fost nevoita sa renunte la visul sau maret si orice fel de cariera artistica.
“Timpurile erau altfel. Atunci cand eram eu mica era mai greu, trebuia sa dai foarte multi bani si parintii mei nu au avut bani atat de multi, incat sa ma trimita la o scoala de canto. Prima oara am facut balet, pe urma de la balet m-am dus la dansuri clasice, dupa aia m-am dus in croitorie pentru ca nu am mai avut bani sa continui. Si asta a fost jobul pe care l-am continuat”, a mai povestit Ana Maria Pantaze.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro