Clipe de groaza pentru Margherita!

Margherita s-a simtit foarte rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale

Margherita a trecut prin clipe de groaza in timp ce se afla la Asia Express. Lipsa hranei si a somnului au adus-o pe artista la capatul puterilor si a fost nevoie de interventia medicilor. Ei au dus-o de urgenta la spital pentru a primi mai multe ingrijiri medicale.

„M-am trezit din somn si imi era foarte frig, aveam frisoane, tremuram…am transpirat excesiv, am udat cearceaful… Mi s-a pus negru in fata ochilor, simteam niste dureri puternice in cap, nu puteam sa mai stau in picioare. Imi pare rau ca trebuie sa ajung la spitalele de aici. SUnt un om foarte sensibil si reactionez mereu cand sunt scoasa din zona mea de confort. Sper sa-mi revin din toata aceasta stare de rau, sa tratez cauza si sa reincep cu forte noi, asa cum mi-am dorit de cand am reintrat in concurs”, a spus Margherita in emisiune.

Margherita si-a dorit mult sa participe la emisiune si chiar s-a pregatit de acasa. Ea si-a pus extensii de par si acid in buze pentru a arata cat mai bine in competitie.

loading...
„Extensiile astea mi le-am pus inainte de emisiune, m-am pregatit foarte tare, dar mi-au cazut jumate. Mi-am pus acid in buze, mi-am pus extensii. Incep sa ma descompun incet incet aici, in Sri Lanka. Nu ma simt ok, nu ma simt bine”, a mai spus ea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro